1. Grilowany wołowy hamburger z boczkiem

    Grilowany wołowy hamburger z boczkiem, sałatą i sosem musztardowym podawany z frytkami

  2. Chleb tostowy z sałatą lodową

    Chleb tostowy z sałatą lodową, grilowaną piersią z kurczaka, jajkiem, pomidorem, boczkiem i majonezem podawane z frytkami

  3. Bagietka z pieczonym kurczakiem

    Bagietka z pieczonym kurczakiem, pomidorami i serem podawana z frytkami

  4. Delikatny ser camembret

    Delikatny ser camembret zapieczony z gruszką w cieście filo ułożony na sałatce frizze z granatem i prażonymi płatkami migdałów w dresingu malinowym

  5. Drobno siekany wędzony łosoś

    Drobno siekany wędzony łosoś norweski z koperkiem ułożony na ziemniaczanym rosti w towarzystwie czarnego kawioru i kwaśnej śmietany

  6. Ciepłe wiśnie o aromacie rumu

    Ciepłe wiśnie o aromacie rumu podane w miseczkach z ciasta francuskiego z lodami jogurtowymi i pianką mango

  7. Gruszki zapiekane w kremie waniliowym

    Gruszki zapiekane w kremie waniliowym pod cynamonową kruszonką podane z lodami whisky i ciastem brownie

  8. Puchar lodów śmietankowych

    Puchar lodów śmietankowych zanurzonych w ciepłym syropie karmelowym z dodatkiem kawy espresso i truskawek

  9. Aromatyczne ciasto sacher

    Aromatyczne ciasto sacher przekładane marmoladą z moreli z malinowy sosem i sałatką owocową w pomarańczowym miodzie.

  10. Krewetkowa trylogia

    Krewetkowa trylogia (krewetki grillowane, w cieście i spaghetti ziemniaczanym) w kompozycji z salsą pomidorowo – imbirową

  11. Cienkie płatki kurczaka marynowanego

    Cienkie płatki kurczaka marynowanego w occie balsamicznym, rozmarynie i czosnku podane z mango chutney i grzanką czosnkową

  12. Carpaccio wołowe

    Carpaccio wołowe z marynowanymi borowikami i sałatką z rukoli, pomidorków cherry z oliwą truflową w koszyczku z parmezanu

  13. Roladki z soli

    Roladki z soli w sosie z szalotek i białego wina ułożone na orientalnym makaronie sojowym w kompozycji grillowanej cukinii

  14. Filet z dorsza

    Filet z dorsza otulony szynką parneńską na liguini w miętowo – pietruszkowym pesto z sałatką ze szparagów oraz sosem z suszonych pomidorów i maku

  15. Kotleciki z łososia w chrupiącym cieście filo

    Kotleciki z łososia w chrupiącym cieście filo na szafranowym risotto w kompozycji sałatki ogrodowej i dresingu cytrynowego z imbirem

  16. Kotleciki jagnięce w ziołowej panierce

    Kotleciki jagnięce w ziołowej panierce podane z grilowanym górskim serem z sałatką z kuskusu w sosie pieczeniowym o aromacie mięty i miodu

  17. Galantyna z kaczki z drobiowymi wątróbkami

    Galantyna z kaczki z drobiowymi wątróbkami w wybornym sosie truflowym podana z kluseczkami ze szpinakiem oraz ciepłą sałatką z buraków i gruszki

  18. Wieprzowy filet mignon

    Wieprzowy filet mignon marynowany w ziołach prowansalskich i czosnku z sosem serowym, racuszkiem ziemniaczanym, sałatką z karczochów oraz galaretką z czerwonych porzeczek

  19. Pieczona pierś z kurczaka w sosie orzechowo – truflowym

    Pieczona pierś z kurczaka w sosie orzechowo – truflowym serwowana z puree z marchwi z dodatkiem selera naciowego, pieczonym ziemniakiem oraz bukietem sałat

  20. Grillowany stek z polędwicy wołowej

    Grillowany stek z polędwicy wołowej w sosie z zielonego pieprzu i brandy z ziemniakami gratinr i spaghetti z cukinii w maśle ziołowym

  21. Domowe pierogi

    Domowe pierogi w kompozycji sosu borowikowego

  22. Oryginalna włoska lasagne

    Oryginalna włoska lasagne z sosem bolońskim i beszamelem podana z sałatką z rukoli

  23. Linguini w sosie śmietankowo – jajecznym

    Linguini w sosie śmietankowo – jajecznym z dodatkiem wędzonego boczku, kurek i kiełków słonecznika

  24. Czysta zupa grzybowa

    Czysta zupa grzybowa o aromacie trufli podana ze spaghetti jarzynowym

  25. Francuska zupa cebulowa

    Francuska zupa cebulowa na białym winie z serem gruyere i pomidorową bruschettą

  26. Żurek staropolski

    Żurek staropolski z dodatkiem borowików i białych kiełbasek

  27. Kremowa zupa ze szpinaku

    Kremowa zupa ze szpinaku z kluseczkami z sera ricotta

  28. Sałatka z wędzonym łososiem i szparagami

    Sałatka z wędzonym łososiem, szparagami na bukiecie sałat z dodatkiem truskawek w lekkim sosie pomarańczowym

  29. Sałatka Włoska

    z szynką parmeńską, mozzarellą i awokado w kompozycji dresingu miodowo – cytrynowego

  30. Sałatka Cezar

    z grillowanym kurczakiem, boczkiem i płatkami parmezanu