1. Delikatny ser camembret

    Delikatny ser camembret zapieczony z gruszką w cieście filo ułożony na sałatce frizze z granatem i prażonymi płatkami migdałów w dresingu malinowym

  2. Drobno siekany wędzony łosoś

    Drobno siekany wędzony łosoś norweski z koperkiem ułożony na ziemniaczanym rosti w towarzystwie czarnego kawioru i kwaśnej śmietany

  3. Krewetkowa trylogia

    Krewetkowa trylogia (krewetki grillowane, w cieście i spaghetti ziemniaczanym) w kompozycji z salsą pomidorowo – imbirową

  4. Cienkie płatki kurczaka marynowanego

    Cienkie płatki kurczaka marynowanego w occie balsamicznym, rozmarynie i czosnku podane z mango chutney i grzanką czosnkową

  5. Carpaccio wołowe

    Carpaccio wołowe z marynowanymi borowikami i sałatką z rukoli, pomidorków cherry z oliwą truflową w koszyczku z parmezanu