- Grilowany wołowy hamburger z boczkiem
Grilowany wołowy hamburger z boczkiem, sałatą i sosem musztardowym podawany z frytkami
- Chleb tostowy z sałatą lodową
Chleb tostowy z sałatą lodową, grilowaną piersią z kurczaka, jajkiem, pomidorem, boczkiem i majonezem podawane z frytkami
- Bagietka z pieczonym kurczakiem
Bagietka z pieczonym kurczakiem, pomidorami i serem podawana z frytkami
- Delikatny ser camembret
Delikatny ser camembret zapieczony z gruszką w cieście filo ułożony na sałatce frizze z granatem i prażonymi płatkami migdałów w dresingu malinowym
- Drobno siekany wędzony łosoś
Drobno siekany wędzony łosoś norweski z koperkiem ułożony na ziemniaczanym rosti w towarzystwie czarnego kawioru i kwaśnej śmietany
- Ciepłe wiśnie o aromacie rumu
Ciepłe wiśnie o aromacie rumu podane w miseczkach z ciasta francuskiego z lodami jogurtowymi i pianką mango
- Gruszki zapiekane w kremie waniliowym
Gruszki zapiekane w kremie waniliowym pod cynamonową kruszonką podane z lodami whisky i ciastem brownie
- Puchar lodów śmietankowych
Puchar lodów śmietankowych zanurzonych w ciepłym syropie karmelowym z dodatkiem kawy espresso i truskawek
- Aromatyczne ciasto sacher
Aromatyczne ciasto sacher przekładane marmoladą z moreli z malinowy sosem i sałatką owocową w pomarańczowym miodzie.
- Krewetkowa trylogia
Krewetkowa trylogia (krewetki grillowane, w cieście i spaghetti ziemniaczanym) w kompozycji z salsą pomidorowo – imbirową
- Cienkie płatki kurczaka marynowanego
Cienkie płatki kurczaka marynowanego w occie balsamicznym, rozmarynie i czosnku podane z mango chutney i grzanką czosnkową
- Carpaccio wołowe
Carpaccio wołowe z marynowanymi borowikami i sałatką z rukoli, pomidorków cherry z oliwą truflową w koszyczku z parmezanu
- Roladki z soli
Roladki z soli w sosie z szalotek i białego wina ułożone na orientalnym makaronie sojowym w kompozycji grillowanej cukinii
- Filet z dorsza
Filet z dorsza otulony szynką parneńską na liguini w miętowo – pietruszkowym pesto z sałatką ze szparagów oraz sosem z suszonych pomidorów i maku
- Kotleciki z łososia w chrupiącym cieście filo
Kotleciki z łososia w chrupiącym cieście filo na szafranowym risotto w kompozycji sałatki ogrodowej i dresingu cytrynowego z imbirem
- Kotleciki jagnięce w ziołowej panierce
Kotleciki jagnięce w ziołowej panierce podane z grilowanym górskim serem z sałatką z kuskusu w sosie pieczeniowym o aromacie mięty i miodu
- Galantyna z kaczki z drobiowymi wątróbkami
Galantyna z kaczki z drobiowymi wątróbkami w wybornym sosie truflowym podana z kluseczkami ze szpinakiem oraz ciepłą sałatką z buraków i gruszki
- Wieprzowy filet mignon
Wieprzowy filet mignon marynowany w ziołach prowansalskich i czosnku z sosem serowym, racuszkiem ziemniaczanym, sałatką z karczochów oraz galaretką z czerwonych porzeczek
- Pieczona pierś z kurczaka w sosie orzechowo – truflowym
Pieczona pierś z kurczaka w sosie orzechowo – truflowym serwowana z puree z marchwi z dodatkiem selera naciowego, pieczonym ziemniakiem oraz bukietem sałat
- Grillowany stek z polędwicy wołowej
Grillowany stek z polędwicy wołowej w sosie z zielonego pieprzu i brandy z ziemniakami gratinr i spaghetti z cukinii w maśle ziołowym
- Domowe pierogi
Domowe pierogi w kompozycji sosu borowikowego
- Oryginalna włoska lasagne
Oryginalna włoska lasagne z sosem bolońskim i beszamelem podana z sałatką z rukoli
- Linguini w sosie śmietankowo – jajecznym
Linguini w sosie śmietankowo – jajecznym z dodatkiem wędzonego boczku, kurek i kiełków słonecznika
- Czysta zupa grzybowa
Czysta zupa grzybowa o aromacie trufli podana ze spaghetti jarzynowym
- Francuska zupa cebulowa
Francuska zupa cebulowa na białym winie z serem gruyere i pomidorową bruschettą
- Żurek staropolski
Żurek staropolski z dodatkiem borowików i białych kiełbasek
- Kremowa zupa ze szpinaku
Kremowa zupa ze szpinaku z kluseczkami z sera ricotta
- Sałatka z wędzonym łososiem i szparagami
Sałatka z wędzonym łososiem, szparagami na bukiecie sałat z dodatkiem truskawek w lekkim sosie pomarańczowym
- Sałatka Włoska
z szynką parmeńską, mozzarellą i awokado w kompozycji dresingu miodowo – cytrynowego
- Sałatka Cezar
z grillowanym kurczakiem, boczkiem i płatkami parmezanu